The shoot

In september genoten kleine meid, grote meid en oma van een zalige fotoshoot bij ZOOM foto-atelier. Eigenlijk was dit een moederdag cadeautje voor oma, maar stiekem was het toch wel grote meid die zo’n verwen-glamour-shoot op het verlanglijstje had staan.

130913_GLAM_ELKE_018_ZWeditweb

Het overtrof onze stoutste verwachtingen. Zelfs nog voor we ook maar één foto hadden gezien… Want wat werden we in de watten gelegd! Fotografe Wendy en haar zus Tiny maakten er een droomdag van. Warme, lieve, spontane meiden. En vooral ook: kanjers in hun vak!

130913_GLAM_RITA_013editweb

130913_GLAM_E&R_FAMILIE_039editweb

130913_GLAM_ELKE_015_vintage

We werden onthaald met koffie en koffiekoeken, onze kapsels werden onder handen genomen, de make-up werd bovengehaald, er werd gegiecheld en gelachen, er werd geposeerd en gebabbeld, er volgden nog belegde broodjes en drankjes,… Maar er werd voornamelijk met volle teugen genoten!

130913_GLAM_ELKE_022_ZWeditweb

130913_GLAM_ELKE_006_ZWeditweb

En foto’s gemaakt. Dat ook :-).

130913_GLAM_ELKE_012_vintage

130913_GLAM_ELKE_032

Naar het einde van onze verwenshoot toe, kwam opa langs. Met Luna. Want ons lieve kleine meisje mocht uiteraard niet ontbreken. Zij bleek geen make-up of kapsel aanpassingen nodig te hebben. Natural beauty, that girl of mine. Of wat had u gedacht?

130913_GLAM_E&R_FAMILIE_031editweb

En aangezien chauffeur van dienst – opa – toch aanwezig was, mocht hij ook op de foto. Dat stond niet helemaal in zijn planning, maar Wendy kan héél overtuigend zijn. En daar zijn wij uitermate dankbaar voor, want nu hebben we eindelijk eens een foto van oma en opa samen! En wat voor één…

130913_GLAM_E&R_FAMILIE_002editweb

De fotoshoot was een onvergetelijke ervaring! Genieten, genieten, genieten,… van de eerste tot de laatste minuut. U moet weten dat oma en grote meid een goed getrainde reflex hebben om weg te duiken als er foto of film-apparatuur in de buurt zijn. Wij worden niet graag vastgelegd op foto’s, wij. Maar dat lieten Wendy en Tiny ons wel héél snel vergeten…

130913_GLAM_RITA_009editweb

130913_GLAM_ELKE_009

Het genieten stopte niet met het einde van de shoot. Want er volgde nog een kijk-moment. Oma en grote meid werden met koffie en koekjes in de comfortabele zetel geïnstalleerd, er werd een perfect achtergrondmuziekje opgezet en de resultaten van de fotoshoot werden geprojecteerd op een groot scherm.

130913_GLAM_ELKE_028

Na de tweede foto had stoere, koele, rationele grote meid al zakdoekjes nodig. Tja. Emo-mama en zo…

130913_GLAM_E&R_FAMILIE_028_ZWeditweb

We zijn zo ontzettend blij met onze foto’s! En met de herinneringen aan een unieke voormiddag… Het was zo veel méér dan een foto-shoot. Merci Wendy en Tiny! Wat jullie doen… En hoe jullie dat doen,… ik heb er geen woorden voor. Prachtig team. Prachtige fotografe. Prachtige visagiste. Prachtige kapster. Prachtige duo. Prachtige mensen!

130913_GLAM_E&R_FAMILIE_042editweb

En onze prachtige foto’s, die koesteren we!

Advertenties

12 thoughts on “The shoot

  1. Zonde om het hier nu bij te laten. Welke winkelketen of kledingmerk zou zo’n modellen niet willen inhuren. Eerstvolgende opdracht: een inschrijving in een modellenbureau en advies inwinnen i.v.m. met ‘bijjobben’.

    • Dankjewel voor ’t mooie compliment! Maar helaas… we passen niet in de modellen-maten van winkelketens of kledingmerken ;-). Er is nog véél weight-watch-werk aan de winkel! ’t Zal een ander bij-jobke moeten worden 😉

  2. we maakten hetzelfde mee die twee zussen zijn super twas bij mij zolang geleden dat mijn moeder zo straalde de foto’s moeten we nog zien maar ik ben er zeker van dat ze prachtig zullen zijn , prachtig hoe dit hier geformuleerd is … een aanrader om dit te doen !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s