Frietjes en Tinkerbell

Het regent vandaag. En neen, daar hoor je ons niet over klagen. Tenzij dit wéken blijft duren, dan schakelen we toch wel over op klaag-modus. Maar op dit moment vinden we het niet eens zo erg.

Onze vakantie verloopt perfect. Lieve mensen rondom ons, aangenaam weertje, geen strakke planningen, geen verplichtingen,… Maar daar hebben we het al eens over gehad waarschijnlijk.

Sinds het grote verjaardagsfeest van zondag (nog steeds geen foto’s trouwens, dus het verslagje laat ook nog wat op zich wachten), hebben we hier nieuw ‘buitenspeelgoed’ staan. De trampoline kon al uitvoerig uitgetest worden. En niet alleen door kleine meid.

HPIM2347

HPIM2351

Samen op de trampoline, schommelen met tante, springen, dansen, lopen, zingen,… We hebben hier een érg gelukkig, enthousiast en actief klein meisje in huis! Ook een gelukkige en enthousiaste grote meid hoor, alleen wat minder actief dan het Lunaatje.

HPIM2369

Dat het zonnetje het vandaag wat laat afweten, daar kunnen we best mee leven. Dan lassen we toch gewoon een dagje ‘cocoonen’ in? Er werden frietjes gehaald. Dat betekent hier féést, want er worden hier slechts zelden of nooit frietjes gegeten! En nu de frietjes op zijn werd het kleine meisje in haar zeteltje geïnstalleerd. Met tuutje. En knuffel. En dekentje. En Tinkerbell op televisie.

En grote meid dan maar achter de computer… Eventjes toch. Straks zullen we ons met z’n tweetjes onder dat fleece-dekentje in de zetel nestelen. Want Tinkerbell bekoort niet alleen kleine meisjes. Ook grote meid kan nog gefascineerd naar die sprookjeswereld kijken…

Mogen we nog eens herhalen hoe hard wij hier genieten? La vie en rose hier ten huize Love, life and Luna…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s