Potjes en kruiden en zo

We hebben het hier al eens vermeld zeker, dat we moederdag zo fijn vonden?

De moederdag-cadeautjes werden hier inmiddels dankbaar in gebruik genomen. Waaronder ook de mooie bloempotjes. En even sluikreclame: een welgemeende dankjewel aan de mensen van AVEVE. Ze zijn razendsnel én behulpzaam op Twitter. Mee met hun tijd dus :-). En er was een perfecte service in de winkel! Kijk, dat mag toch ook eens vermeld worden? Het feit dat grote meid oprecht verbaasd was door de rustige en vriendelijke manier waarop ze geholpen werd in de AVEVE winkel zegt misschien ook wel iets over de service in sommige andere winkels… Maar laat het ons positief houden: dikke pluim AVEVE!

HPIM2205

En wij zijn hier zeer blij met de gevulde potjes 🙂

Advertenties

2 thoughts on “Potjes en kruiden en zo

  1. De veranda ziet er super uit! Hopelijk wordt de onze ooit even mooi 😉 Maar eerst nog wat sparen 😉 Even een vraagje: uit welk materiaal bestaat jullie verandadak?

    • Oei, daar kan ik je helaas niet verder bij helpen :-(. Geen idee uit welk materiaal het verandadak bestaat… Een soort plastiek/kunststof in ieder geval. En héél stevig. Er zijn hier al enkele hevige (hagel)stormen gepasseerd waarbij de halve gemeente beroep moest doen op het rampenfonds, maar wij bleven gelukkig gespaard. Ik kocht het huis mét veranda, dus écht helemaal geen idee uit welk materiaal het verandadak bestaat. Er werd intussen een elektrisch zonnescherm op gemonteerd en dat kan ik je alleen maar sterk aanraden. Veranda’s kunnen serres zijn ;-). Succes met de (ver)bouwplannen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s