Wijsheidstanden – de nasleep

Gisteren mocht grote meid nog eens onder volledige narcose. Het wordt hier een beetje een slechte gewoonte. Deze keer waren het de wijsheidstanden. Die moesten er uit. En nog een tand extra ook, terwijl ze daar toch in de omgeving bezig waren…

Alles verliep vlekkeloos:

  • om 7u in het ziekenhuis
  • om 7.30u in operatiekwartier
  • daarna naar recovery, géén misselijkheid na de narcose deze keer!
  • om 10u terug in de kamer met ijs rond de wangen, geen pijn, alleen een wat vervelend en drukkend gevoel. Maar geen pijn!
  • uren aan een stuk gerust en geslapen, beetje gelezen, opnieuw gerust en geslapen, enz…
  • om 16.30u bezoek van de dokter en naar huis

Vlekkeloos en pijnloos verlopen allemaal! Kon niet beter. Braafjes nog een preventieve pijnstiller geslikt voor het slapengaan en een goeie nachtrust gehad.

Maar als u de dag na een wijsheidstanden-operatie een onweerstaanbare drang krijgt naar zoutstokjes, bedenk u toch maar even. Want zo’n zoutstokje, dat heeft soms een beetje een eigenaardig gevoel voor richting. En het kan dus gebeuren dat er zo’n stukje van zo’n zoutstokje opeens van richting veranderd nét voor het de afslag ‘keel’ moet nemen. En het kan dus dat dit stukje in rechte lijn richting héél-erg-gevoelig-tandvlees gaat. Daar waar voorheen wijsheidstanden gehuisvest waren. Maar waar nu enkel pas gehecht en (heb ik dit al vermeld) ERG GEVOELIG tandvlees rest.

En zo’n stukje zoutstok dat in dat tandvlees prikt… Wel… laat ik nu héél erg eufemistisch zeggen dat dit niet zo aangenaam is.

Van het héle wijsheidstanden-verhaal was dit de pijnlijkste episode. En ik heb dit volledig te danken aan mijn eigen domheid!! Komt er natuurlijk van, als je al je wijsheid in een piepklein potje meekrijgt naar huis…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s