Plop én Kaatje

Luna mocht woensdag een dagje ‘brossen’ op school. Niet helemaal verantwoord, i know. Maar er werd mooi weer voorspeld en wij vermoedden weinig schoolreizen de week na de paasvakantie, dus een dagje Plopsaland zo midden in de week, dat zagen wij hier wel zitten.

Oma, kleine meid en grote meid maakten er een ladies-dagje van. Mét zonnebril. Want het werd een bijna-zomers dagje. De zonnebril had trouwens een dubbele functie aangezien grote meid al een week last heeft van ongezien-zware-hooikoorts-aanvallen. En dan brengt de zonnebril een heel klein beetje verlichting. Maar dit helemaal ter zijde. Want het ging hier dus om Plopsaland.

Net zoals bij onze vorige bezoekjes: fantastisch dagje beleefd! Veel zon en weinig volk. Zo hebben wij het graag. Het blijft een prijzig park, maar dat kleine lieve Luna-gezichtje zien stralen en glunderen, haar vrolijk overal naar toe zien huppelen, haar bij élke attractie horen vragen ‘mag ik alstublieeeeeft nog eens mama?’,…. dat is toch onbetaalbaar!

We beginnen het park al wat te kennen, dus onze bezoekjes verlopen al wat vlotter en vooral gerichter: even bij Maya langs om te starten, kijken of het treintje niet toevallig in het station is, Plopbos, Big en Betsy boerderij, de tractors,…

traktor Plop

En van daar naar het Bumba speeltuintje. Met podium. Voor de kleine diva…

bumba

Daarna de auto’s, de luchtballonnen, de brandblussers, de draaimolen met Dobus,…

Dobus

Even lunchen bij meneer Spaghetti en dan naar de eendjes, de konijntjes, de kikkertjes. En dan… grote verrassing: Een compleet nieuwe attractie in het park: HET PLEINTJE VAN KAATJE!!!

Kaatje zoen

Met Kamiel op zijn scooter en Victor naast zijn raket!

Victor

En Kaatjes sterren op de grond en de huisjes van Kaatje, Kamiel, Victor en Frits en Frats!! Hé-le-maal onder de indruk was ze, mijn lieve kleine meisje!! Een ijsje eten op een bankje naast Kaatje. Welke 2;5 jarige wil dat nu niet?

kaatje ijsje

Er volgden nog theekopjes en piratenboten en fonteinen en nog héél even bij Maya langs. Waar Luna een échte prinsessen toverstaf kreeg. Maar dan wel een héél erg échte hé! Een zilveren. Met roze pluche. En een roze hartje.

Ze is met haar toverstof in haar handjes in de autostoel in slaap gevallen. Doodmoe. Maar nog steeds glunderend…

Advertenties

One thought on “Plop én Kaatje

  1. zàlig hé zo’n glunderende kindergezichtjes en idd dat kaatje plein is super! (enne als ge dikwijls gaat is een abonnement écht nen aanrader 😉 )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s