Onbeleefde piraat

Luna is een beetje boos. Nu ja, eigenlijk niet echt boos. Ze is eerder verontwaardigd.

Het zit zo: we zijn zondag naar Sealife geweest. Héél leuk! Luna had dit als verjaardagscadeautje gekregen in augustus en we hebben dit nu pas ‘verzilverd’. Samen met nonkel Jasper, tante Anneleen, baby Linde en meter Marlies naar Sealife dus. Dat stond zowiezo al garant voor een leuke namiddag…

We hebben er met volle teugen van genoten. De aquariums op ‘Luna-hoogte’, héél veel visjes, we hebben Nemo en Dory gezien, Luna mocht een zeester en annemoon strelen, we zagen zeepaardjes, zeehondjes, pinguins, otters en zeeleeuwen… En als kers op de taart kreeg kleine meid nog een zeepaard-knuffel. Die nu uiteraard elke avond mee mag naar het Luna-bedje.

Maar Luna eindigde haar namiddagje toch met een dosis verontwaardiging. Want vanuit de auto zwaaide ze nog even ‘dèdè’ naar de piraat die aan de ingang van Sealife postvat. Maar die piraat bleek niet beleefd opgevoed. Hij waagde het om niet terug te zwaaien naar mijn lieve kleine meisje!
Dat is ze duidelijk niet gewoon, mijn kleine schat! De uitleg dat de piraat niet echt was, maar een standbeeld en dat hij dus écht niet kon terugzwaaien, dat ging compleet aan haar voorbij.

De piraat zwaaide niet terug. En dat is niet lief. Nu, drie dagen later, kan ze er nog steeds niet over. How rude!

Advertenties

One thought on “Onbeleefde piraat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s