Surprise-guest in the bedroom!

Voor de tweede nacht op rij werd grote meid afgelopen nacht rond een uur of 3 plotseling wakker. Om tot haar grote verrassing te merken dat ze niet alleen in het grote bed lag, maar dat er blijkbaar in de loop van de nacht een klein meisje in alle stilte het grote mama-bed in was geklauterd.

Echt geen flauw idee hoe lang ze er al lag, dat lieve kleine Lunaatje! Maar ze slaagt er dus al twee nachten op rij in om ongezien en geruisloos haar eigen bedje in te ruilen voor een plekje in het mama-bed.

Zowel grote meid als kleine meid weten héél goed dat dat eigenlijk niet mag. Het zal wel pedagogisch niet verantwoord zijn en zo. Maar om 3u ’s nachts een warm bed uit strompelen, een engelachtig slapend peutertje wakker maken om dan een krijsend kindje in het Luna-bedje te leggen en daarna zelf de nacht slapeloos af te ronden? Nope. Dat zien we hier ook niet echt zitten.

Dus laten we het maar zo…

En eerlijk? Eigenlijk vindt grote meid dat stiekem ook wel fijn…

Advertenties

4 thoughts on “Surprise-guest in the bedroom!

  1. pedagogisch verantwoord 😉 zoveel dingen voldoen daar niet aan. Ik kan er ook van genieten dat onze kleine meid bij ons ligt. De tijd vliegt al snel genoeg en we moeten ze al genoeg missen, geef ons dan maar de stiekeme gezellige momenten samen!

  2. tiemen heeft ook maanden bij mij in bed geslapen rond die leeftijd en hij slaapt nu nog steeds bij mij op de kamer in een bedje apart weliswaar. Hij heeft dat nodig om zo dicht bij mij te zijn blijkbaar, hij slaapt nu heel rustig en goed door en dat is hier wel anders geweest. Geniet er maar van gewoon!

  3. Schattig! En ach, als we volgens het boekje alles moeten volgen wat ‘pedagogisch verantwoord’ is, dan is het maar triest voor zowel ouder als kind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s