Dolfijntjes

Zondag trokken we met oma en opa naar het Boudewijnpark. Gelukkig mét gratis toegangskaarten, want wij vonden de prijs-kwaliteit verhouding toch niet helemaal evenredig. Wij hadden een fantastisch dagje, daar niet van! Maar toch, als de prijzen concurreren met parken als Plopsaland e.d., dan verwachten wij dat het aanbod evenzeer de concurrentie aankan. En dan is Boudewijnpark toch een maatje te klein. Zowel letterlijk (het park is niet zo heel erg groot) als wat betreft de attracties (die zijn toch wel een beetje ‘vergane glorie’).

Maar we hadden een gezellig herfstzonnetje, we waren allemaal uitgeslapen en vrolijk en Lunaatje had de tijd van haar leven! De zeeleeuwen-show maakte grote indruk. Nu, twee dagen later, is ze er nog van onder de indruk… Vooral het feit dat de ‘stoute piraat’ het waagde om de taart van de zeeleeuw te pakken, daar kan ze nog steeds niet mee akkoord gaan!

Geen Boudewijnpark zonder dolfijntjes natuurlijk… Het was, is en blijft hun grootste troef. Toen de dolfijntjes met hun snoet over de rand van hun zwembad kwamen piepen hadden we volgende conversatie:

Grote meid: ‘Kijk, Luna! De dolfijntjes zeggen ‘hallo Lunaatje’
Kleine meid: ‘Oooooh. Lief! Dag dolfijntjes. Hoe gaat het?’

En kijk… Dan smelt de mama dus…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s