Trakteren in de crèche…

Dat Luna jarig was, dat wist u misschien al. De festiviteiten daarrond werden hier reeds uitvoerig toegelicht. Maar naast het feestje bij ons thuis, volgt er straks natuurlijk ook nog een klein traktaatje in de crèche… Dat is een beetje de gewoonte daar. En eigenlijk vinden wij dat best wel fijn!

Nu zijn we nog even in vakantie, maar straks (oei! Donderdag al! Dat komt ineens dichtbij!) dan is het weer gewoon de dagdagelijkse crèche en werk routine. Voor Lunaatje is het al meer dan een maand geleden dat ze haar crèche-mevrouwen en de crèche-kindjes zag! Benieuwd wat dat zal geven! De pil zal ongetwijfeld verzacht worden doordat ze even in het middelpunt van de belangstelling zal mogen staan.

Met haar uitdeel-zakjes:

Image

Voor ieder kindje een zakje. Met daarin een feestfluitje, een zakje likkoekjes, een doosje Jip-en-Janneke appelstukjes, een doosje Jip-en-Janneke snoepjes en een handvol marshmellows.

Ok, ok, misschien niet zo gezond… Maar alles zit in een zakje en de snoepjes zijn dan nog eens verpakt in dat zakje. Uitgezonderd de marshmellows dan. De zakjes werden vakkundig dichtgeknobbeld, dus het is aan de mama’s en papa’s om het tempo van snoepjes-eten te bepalen…

De traktatie-zakjes staan al klaar. Nu nog de rest van het crèche- en werkgerief samenrapen en we kunnen er weer tegenaan… Maar eerst nog die laatste vakantie-dagjes!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s