Party preparations

Morgen wordt mijn lief klein Lunaatje twee jaar. Twee jaar al zeg! Hoe kan dat nu? Waar is die baby-tijd gebleven?

Voor ‘the party animal herself’ kan de tijd niet snel genoeg gaan. Als haar gevraagd wordt hoeveel jaar ze nu is, dan antwoordt ze luid en duidelijk ‘VIJF!’. Ze vindt het een mooi getal, die vijf. En het is ook iets eenvoudiger om met je handje te tonen dat je vijf bent, dan dat je die vingers in de juiste plooi moet krijgen om een ‘twee’ te tonen.

Maar morgen wordt ze dus écht twee jaar. En dat wordt hier met de nodige toeters en bellen gevierd. Uiteraard. De ganse familie is opgetrommeld en het feest-uur wordt aangepast aan het slaap- en middagdut-ritme van de kleine meid. Morgen wordt hier vanaf 16u van ‘hiep-hiep-hoera’ gedaan, worden er kaarsjes uitgeblazen, worden er glaasjes gedronken en wordt er vooral véél gegeten. Aangezien het feestje op een onmogelijk uur start werd de menu wat aangepast: Witte en rode sangria met vers fruit, tapasjes à volonté en uiteraard: taart. En cupcakes.

De sangria en het vers fruit worden door oma en opa aangevoerd, de tapasjes zijn bij de Spaanse traiteur besteld, maar die taart en cupcakes, daar wou grote meid liever zelf voor zorgen. En dus werd hier vandaag gebakken. En versierd. Allemaal in voorbereiding van ‘the big party’.

De cupcakes en taart zonder versiering:

Image

En de cupcakes en taart mét versiering:

Image

De kleur-keuze is weinig verrassend. Het is geen groot geheim dat wij het leven door een roze bril zien. Grote meid met haar kleine meisje, dat is nu eenmaal ‘la vie en rose’… En de vele maantjes? Tja, haar naam is nu eenmaal ‘Luna’, dus wat wil je? Taart nummer 2 zat op het foto-moment trouwens nog in de oven.

Er werden spijtig genoeg geen eieren naar de arme klaren gedragen, maar we hopen hier toch op stralend weer! Zo’n tapas-verjaardagsfeestje komt pas hélemaal tot zijn recht als we dat in de tuin kunnen vieren… En grote meid is van plan om diezelfde tuin nog vol vlaggetjes te hangen, dus een warm zonnetje zou welkom zijn.

Zolang Lunaatje het maar een leuk feestje vindt. Uiteindelijk is het allemaal daar om te doen…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s