Vakantie update!

Wij zijn in verlof! Eindelijk vakantie… Afhankelijk van de startdatum zijn we toe aan ons eerste verlofdagje (ah ja, want vandaag – maandag – is de eerste officiële verlofdag van grote meid) of ons derde verlofdagje (want het vakantiegevoel begon feitelijk al op vrijdagavond…). Anyway: We zijn dus in verlof!!

Tijd voor enkele updates:

  • De zindelijkheidstraining: Lukt nog steeds bijzonder goed. Flinke Luna! Ze heeft af en toe een pull-up pampertje aan omdat we gaan fietsen of op uitstap zijn, maar zelfs dan geeft ze zelf aan wanneer ze op het potje wil/moet. Ze maakt trouwens liefst gebruik van het ‘grote toilet’. Al dan niet met verklein-bril er op… ’t Gaat hier bijzonder snel met die zindelijkheidstraining!
  • Het grote-meisjes-bed: Lunaatje blijft héél enthousiast over haar grote bed! Al heeft ze gisteren helaas ontdekt hoe vlotjes het wel lukt om er zélf in en uit te klauteren. Er volgden gisterenavond enkele ‘terechtwijzingen’ door grote meid, maar deze morgen werd het kleine meisje teruggevonden in één grote chaos. Luna liep vrolijk rond, de knuffelbeer zat op het potje, de laden waren àllemaal uit de kast getrokken, de linnenkast was geleegd en uitgestrooid over het volledige Luna kamertje. Het antwoord van Luna op mama’s ‘Ewel?’? Luna keek grote meid aan en zei zelf: ‘Luna toch!’… Tja…
  • De vakantie-activiteiten: Er werd op drie dagen tijd al héél wat gefietst. Luna vindt dat fantastisch en grote meid werkt een beetje aan ‘den fysiek’, dus twee vliegen in één klap! Er werden héél wat familie-bezoekjes afgelegd, we kregen ook al heel wat bezoek over de vloer, er werd genoten van het mooie weer, de voorbereidingen voor het grote tweede verjaardagsfeest van Lunaatje zijn in volle gang,…

Kortom: ons verlof is fantastisch gestart. We genieten met volle teugen en zijn van plan om dat de komende twee-en-een-halve-week ook verder te doen!

Lang leve de vakantie 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s