Perfect Plopsa Plezier

We hadden hier gisteren een perfect uitstap-dagje naar Plopsaland!

  • Stralende zon (we waren gelukkig voorzien van zomerse outfits, zonnecrème, zonnehoedje, zonnebril,…)
  • Stralende kleine meid (’t is te zeggen: ze begon pas te stralen toen we effectief in Plopsaland waren. De rit er naar toe was een beproeving. Vooral voor de mama, de oma en de opa…)
  • Weinig bezoekers = zo goed als geen enkele wachtrij! (‘weinig bezoekers’ in Plopsa-termen natuurlijk… ’t Is ook niet zo dat we daar alleen liepen…)
  • Een genietende bijna-twee-jarige!! (ze wist létterlijk niet waar ze eerst moest kijken. Zalig om m’n kleine meid met open mond vol bewondering en verwondering alles in zich te zien opnemen…)
  • Leuke attracties (ze mag al op behoorlijk wat attracties, dat kleine Lunaatje! Onder begeleiding weliswaar, maar toch…)

Voor wie twijelft om met een bijna-twee-jarige naar Plopsaland te gaan: gewoon doen! Echt waar! Maar kies de juiste dag uit… Grote meid wou zo graag nog voor de vakantie-maanden dit uitstapje plannen. Vermoedelijk zijn julli en augustus ‘te vermijden’ wegens véél te druk. Maar gisteren, op een doordeweekse dag (terwijl de schoolgaande kinderen volop toetsen en examens aan het maken zijn) en op een woensdag (waarop weinig of geen schoolreizen doorgaan), en met een zàlige zonnetje (we hadden een grote portie geluk op dat vlak!), was het Perfect Plopsa Plezier!

Het blijft een ‘prijzige’ uitstap, dat is waar. Maar je krijgt er toch écht wat voor in de plaats… Mooi, groot en verzorgd park, vriendelijk en behulpzaam personeel, vlotte service,… En oma, opa en de mama genoten minstens evenveel als het kleine meisje!

Advertenties

One thought on “Perfect Plopsa Plezier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s