Kapster aan huis

Lunaatjes haartjes moesten dringend geknipt worden. Dringend is nog een understatement. Vier maanden geleden was het al dringend… Maar goed, gelukkig hebben we hier met een echt meisje-meisje te maken en wordt er al maanden veel gecamoufleerd met speldjes en staartjes.

Hoe lang we het ook probeerden uit te stellen, er moest toch dringend een schaar aan te pas komen om dat Luna-kapsel terug in model te krijgen. En die schaar moest liefst gehanteerd worden door iemand met verstand van zaken. Dus niet door de mama. Daarover was iedereen het eens.

Het kinderkapsalon waar Lunaatje haar eerste kapbeurt kreeg, dat bestaat helaas niet meer. Dus dat was niet langer een optie. Grote meid had echter wel al opgemerkt dat de buurvrouw beroep doet op een kapster aan huis. En dat leek ons nu toch écht wel ideaal: Luna in haar eigen huisje, geen stress om ergens op tijd te zijn en dan toch nog je beurt moeten afwachten, geen publiek bij eventuele scènes (want we hebben hier wel met een ‘natural drama queen’ te maken…)

Goed. Kapster aan huis dus. En wat werd dat een meevaller!!! Kapster Annelies deed dat schitterend met lieve kleine Luna! Mijn kleine meisje wou al meteen op de arm bij ‘Annliesj’ en de kapbeurt zelf vond ze fantastisch. Ze mocht met de grote kappersspelden spelen en de grote kam en ze mocht zelfs spelden in ‘Annliesj’ haar eigen haar stoppen…

Image

En lieve kleine Luna heeft nu opeens weer een écht kapsel! Met allemaal mooi gelijk geknipte haartjes! En toch nog lang genoeg voor een speldje én een staartje!

Wij zijn hier grote fan van ‘Annliesj’. Wat Lunaatje meteen beloonde met een dikke zoen!

Image

Kapsters aan huis, dat is toch écht wel een gemak hoor…

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s