Bezoek, ballen en badje…

Bezoek van tante! En dat is altijd feest voor Luna…

Kleine meid ‘middagtukte’ tot 17u, waardoor de mama en de tante in alle rust en kalmte gezellig konden bijkletsen. Tante mocht uiteindelijk het Lunaatje wakker maken, want dat lieve meisje van me bleef maar slapen… En de ervaring leert dat een decadent lange middagdut leidt tot een gruwelijk korte nacht. En daar houdt de mama niet zo van.

Dus:

  • kleine meid wakker gemaakt
  • kleine meid ingesmeerd met zonnecrème
  • kleine meid haar pyamaatje aangetrokken (tja, het was al na 17u, dus vond de mama het wel verantwoord om de dochter in haar pyama te laten spelen…)
  • de drie dames (tante, mama en kleine meid) buiten geïnstalleerd
  • en vanaf dat moment kon grote meid lui achteruit zitten en van op een zacht kussentje toekijken hoe de tante werd meegesleurd in een uitputtende Luna-speel-namiddag/vooravond

– Tante moest met de ballen spelen:

Image

(check even mijn bloemetjes op de achtergrond: nog steeds in volle bloei! Voor wie mijn reputatie kent op vlak van bloemen-en-planten-levend-houden, weet dat dit een méér dan verdienstelijke prestatie is. Na meer dan twee weken zien ze er zelfs nog niet beginnend-verslenst uit!)

– Tante moest mee in het (waterloze) badje spelen:

Image

(Mijn ‘peloeze’ gezien op de achtergrond? Geen teken van verwilderde tuin! Netjes verzorgd en afgereden gras! Ik ben bijna klaar voor mijn nominatie van ‘tuinierder van het jaar’. Of zoiets.)

– Tante moest haar schoenen afgeven:

Image

(Ja, er werd éérst een foto genomen. Maar onmiddellijk daaropvolgend werd ervoor gezorgd dat Luna weer deftig zag. Echt waar.)

We hebben misschien wat lang moeten wachten op de zomer, maar als we vanaf nu tot – zeg maar – eind oktober van dit weer mogen genieten, dan was het méér dan ‘worth the wait’!

Wat is dit toch genieten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s