Happy hour

Het plan was: vroeg in bed en lang uitslapen. Er werden zorgvuldige en uitvoerige voorbereidingen getroffen zodat beide meisjes lekker lang in bed zouden kunnen blijven morgen ochtend. Elk in hun eigen bed. Dat is geen sinecure, maar voorlopig lijkt dat goed te lukken. Fingers crossed.

Grote meid had in al haar voorzienigheid het ‘ochtendflesje’ van kleine meid ook al mee naar boven genomen. Dat spaart morgen een tripje naar beneden uit. En het verlengt het lekker-lang-en-lui-in-bed-liggen.

Maar dat was een beetje buiten kleine meid gerekend. Ze heeft het flesje ontdekt. En gaat er nu dus maar van uit dat het happy hour is vanavond…

Image

Ze ligt in haar eigen bedje. Met alletwee haar flesjes. Dat wordt wellicht weer een overlopend pampertje morgen in alle vroegte. Zucht. Tot zover de uitslaap-voorbereidingen.

Maar ze ligt dus wél in haar eigen bedje! Na een volledige crèche-week super-flink zijn! Een volledige crèche-week hé! De volle 5 dagen op rij! En telkens opnieuw alleen maar bof en lof! Yep, my girl rules! Dan heeft ze die happy hour eigenlijk wel verdiend…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s