Shoe shopping

Grote meid had nieuwe schoenen nodig. Nu ja, ‘nodig’, is misschien niet helemaal het juiste woord… Het is eerder zo dat grote meid een mindere periode achter de rug heeft en ‘shoe-therapy’ werkt op zo’n momenten feilloos! Shoes en chocolat, the best therapy a girl can get!

Chocolat was helaas geen optie. Het zomerseizoen staat voor de deur (hopelijk toch!), er staan een aantal feestjes op de planning, maar de mama past nog nauwelijks in haar eigen kleedjescollectie. Wegens aankoop van huis en verbouwingen is er geen budget voorzien voor een volledig nieuwe zomercollectie in maatje ‘ééntje meer dan vorig jaar’. Dus werd het geen chocolat-therapy, maar shoe-therapy. Een paar shoes pasten wél nog net in het budget. Helaas geen Louboutins (ooit! Ooit wil ik een paar échte eindeloos hoge zwarte. Mét rode zool. Uiteraard). In afwachting van een mooie lotto-winst blijven we nog even de vertrouwde schoenwinkels bezoeken…

Er werd gepast, getest, achter de kleine meid gerend, opnieuw gepast, getwijfeld, op één blote voet en één voet-met-hoge-hak-schoen door de gangen Luna achterna gespurt,… Luna werd terecht gewezen, er werd verontschuldigend en schuldbewust naar de andere klanten gekeken terwijl een krijsende Luna in oma’s armen werd geduwd, er werd gezocht naar de ergens achtergelaten eigen oude schoenen, er werd opnieuw gepast, er werd geargumenteerd, er werd nagedacht en uiteindelijk werd er zelfs gekozen.

Those are the chosen ones:

Image

Intussen wou Luna niet meer mee naar huis, want ze had het speelhoekje ontdekt. En waren we de knuffel en het tuutje ergens tussen de winkelgangen kwijt geraakt.

Ontspannend hoor, die ‘shoe-therapy’. Maar ik heb dus wél nieuwe schoenen! Yey me!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s