Paasklokken

De paasklokken hebben ons tuintje en terras gevonden. Wat een geruststelling… Met de voorraad chocolade die hier werd afgeleverd zijn we wel enkele jaren zoet. Letterlijk en figuurlijk. Maar wat was het fijn om dat kleine meisje enthousiast van het ene paasei naar het andere te zien hollen! Er was weinig uitleg nodig, Luna bleek een natuurtalent in ‘paaseieren rapen’. En in paas’nijntjes’ rapen.

Image

Het werd meteen haar eerste échte kennismaking met chocolade. Tot nu toe probeerden we dat zoveel mogelijk te vermijden. Niet alleen om gezondheidsredenen, maar vooral omdat het zo’n knoeiboel is… Choco op de boterham, koekjes met chocolade,… hier thuis had Luna er nog niet van geproefd. Al bekende nonkel Tijs wel dat hij die onuitgesproken opvoedingsregel niet kende. Geen wonder dat Luna zo graag mee aan tafel wil zitten als haar nonkel Tijs gaat eten!

Maar goed. Op Pasen mocht het dus wel, die chocolade. En het heeft haar gesmaakt! Ze lust dat blijkbaar wel. Niet echt verwonderlijk natuurlijk. Het is en blijft de dochter van haar moeder…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s